12-10-2023

Meedenken of meedoen met onze Cliëntenraad

Child

Onze Cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van jeugdige cliënten van BJZ en hun ouders. De Cliëntenraad is altijd op zoek naar jeugdigen en ouders die met hen mee willen denken of met hen mee willen doen. Geïnteresseerd in wat de Cliëntenraad doet, klik dan hier.

Bij Bureau Jeugdzorg Limburg vinden we het belangrijk dat jeugdigen die wij begeleiden en hun ouders, meepraten over de gang van zaken binnen onze organisatie. Jeugdigen en ouders weten immers uit eigen ervaring wat beter of anders zou kunnen. Al die waardevolle ideeën worden verzameld in de Cliëntenraad.

De cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van jeugdige cliënten en ouders. Ze geeft de Raad van Bestuur gevraagd en ongevraagd advies. De cliëntenraad heeft een officiële, wettelijke status. Daarom is de Raad van Bestuur ook verplicht bepaalde zaken met de cliëntenraad te bespreken.

Onze Cliëntenraad bestaat uit 5 leden. Wil je in contact komen met de Cliëntenraad? Stuur dan een mail naar meedoen@bjzlimburg.nl. De Cliëntenraad is voortdurend op zoek naar jeugdigen en ouders/wettelijk vertegenwoordigers die mee willen praten, mee willen denken en mee willen beslissen over zaken die er voor jeugdigen en ouders toe doen.

Niet gevonden wat u zocht?